EL ESTUDI

Mmarq es un estudi d’arquitectura i enginyeria amb una gran experiencia a tots els camps que abasten qualsevol projecte, cercano sempre el tracte personalitzat i adaptat a les necessitats especifiques del client. Carlos Munoz i Pilar Marti dirigeixen el grup de professionals I col.laboradors que conformen l’estudi mmarq.

Gestionem tot el proces, des del disseny fins a la construccio de les idees que els nostres clients volen portar a terme, contant amb els mitjans técnics I professionals que s’exigixen i les gestions que son necessaries per dur-les a born terme. Possem tota la nostra empemta i talent per tornar a la nostra sociedad el millor exercici professional al nostre país.

PILAR MARTÍ

Arquitecta, per l’Escola Superior d’Arquitectura de Valencia i projecte final de carrera realitzat al Politecnico  di Milano amb la qualificació de Matricula d’Honor.

Dels inicis de la seva carrera professional, destaca el període de col·laboració en l’estudi d’arquitectura de Cino Zucchi, realitzant projectes a Milà i Venècia.

Posteriorment va treballar en AEPO S.A.-Acciona, a Madrid, sent rellevants els treballs d’assistència tècnica a l’aeroport de Barajas.

Des de l’any 2003 fins al 2017, treballa a Tomasllavador arquitectes, sent responsable del disseny i execució de projectes d’edificació i d’urbanisme, tant a Espanya com a Itàlia. Entre aquests destaquen el desenvolupament de diversos centres escolars en la Comunitat Valenciana, el Masterplan del 32nd America ‘s Cup, Projecte d’Ampliació d’IFA, Masterplan del Waterfront de la Spezia Itàlia, la reordenació i revaloració urbanística i arquitectònica de la Piazza della Visitazione, a Matera, Itàlia, resultat aquests últims guanyadors de concursos internacionals.

Actualment desenvolupa el seu treball a mmarq a les àrees de disseny, edificació i urbanisme.

CARLOS MUÑOZ

Enginyer d’Edificacio i Arquitecte Técnic per la Universitat politécnica de Valencia, Perit Judicial, Tasador homologado, Expert en Rehabilitacio i Especialista en BIM aplicada a la rehabilitacio.

Mes de 15 anys d’experiencia a grans obres publiques I privadas al llarg de tota Espanya, entre les que cal destacar el Parc Tecnológico Actiu en Castalla i la Escuela de Negocios Lluís Vives en Paterna treballant amb Tomas Llavador arquitectos – ingenieros com a Responsable de Projectes, simultanejant amb la seua activitat professional liberal, puguent completar la seua trayectoria amb la realitzacio de projectes residencials, a l’ambit tant de l’obra nova com a les reformes i rehabilitacions.

A l’any 2012 funda mmarq arquitectura- enginyeria, portant a terme projectes d’obra nova, interiorisme, rehabilitacio i reforma d’immobles tan a l’ambit public com privat al llarg de tota la peninsula i balears, entre les que cal destacar la rehabilitacio de l’edifici per al ministeri de treball a Palma de Mallorca, la Rehabilitacio del Palacio del Rey Nino en Avila i la Rehabilitació del Palacio de los Vazquez en Ciudad Rodrigo.

Actualment desenvolupa el seu treball a mmarq a les àrees d’edificació i direcció d’obres.